Ontdek Archeologie Magazine

Romeinse forten aan de RijnArcheologie Magazine neemt je mee op ontdekkingstocht naar archeologische vindplaatsen in binnen- en buitenland en vertelt boeiende, prachtig geïllustreerde verhalen over opkomst, bloei en ondergang van eeuwenoude beschavingen. 

Onze redacteuren trekken er elk jaar weer op uit om de mooiste plekken te ontdekken, de interessantste weetjes te verzamelen en voor nieuwe inzichten te zorgen. Van het oude Egypte tot aan de Hunebedden: Archeologie Magazine neemt je mee naar de beschavingen, bouwwerken en mensen uit de prehistorie, de klassieke oudheid, de Middeleeuwen, de Renaissance en het recentere verleden. Voor elke archeologieliefhebber!

Met Archeologie Magazine ontdek je het verleden en wordt de geschiedenis tot leven gebracht. Archeologie Magazine verschijnt 6 keer per jaar. Nieuwe ontdekkingen doen?

Word nu abonnee en krijg:

  • 1 jaar Archeologie Magazine (6 nrs) voor slechts € 22,50 (i.p.v. € 44,99)

  • én 2 eerder verschenen nummers van Archeologie Magazine (t.w.v. € 13,98)

  • én 1 kaartje voor het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden (t.w.v. € 12,50)

  • Of ik kies voor de extra korting! 1 jaar Archeologie Magazine (6 nrs) voor slechts    € 19,95 (i.p.v. € 44,99)

U ontvangt uw welkomstgeschenken na betaling van de abonnementsfactuur.

Geeft u dit abonnement cadeau? Dan sturen wij de welkomstgeschenken naar uw adres.

Cadeau geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Geef een (proef)abonnement op Geschiedenis Magazine cadeau! (Bij een cadeaujaarabonnement wordt het welkomstgeschenk verstuurd naar degene die het abonnement cadeau geeft.)

Mijn gegevens
Gegevens ontvanger
Betaalwijze

Door deze bestelling te plaatsen verklaar je je akkoord met de voorwaarden.

Wij vinden privacy belangrijk. We gaan dan ook zorgvuldig met persoonsgegevens om. Lees er alles over in ons privacy-statement.

LET OP: voor verzending buiten Nederland en België gelden afwijkende tarieven. Bij verzending binnen de EU (buiten Nederland en België) betaalt u een verzendtoeslag van € 14,70 voor 8 nummers. Buiten Europa is de toeslag € 21,75 voor 8 nummers.