Winnen

leave no traces
Deze winactie loopt tot 23 mei 2022

IsGeschiedenis mag kaarten voor de film Leave no traces. Een film over een jongen die in het communistische Polen opeens staatsvijand nummer 1 wordt.

Kriebstein
Deze actie loopt tot 6 mei 2022

In samenwerking met Saksen Toerisme mag Isgeschiedenis een gratis 4-daagse kastelenvakantie in Saksen verloten. Lees hier hoe je mee kan doen!

kerstens lijst
Deze actie loopt tot 14 april 2022

IsGeschiedenis mag tien exemplaren van het boek Kerstens Lijst verloten! Vul het winactieformulier en wie weet staat dit boek over deze bijzondere man binnenkort bij jou in de kast.

Three Minutes – A lengthening
Deze actie loopt tot 4 april 2022

De film Three Minutes - A Lengthening is gemaakt van de enige bewegende beelden van de Joodse gemeenschap van een Pools dorpje uit 1938. Een unieke documentaire.

film wannsee konferenz
Meedoen kan tot 31 maart 2022

"Die Wannsee Konferenz" is een historisch drama naar de notulen en bronnen over de bijeenkomst die de aanzet gaf tot de uitvoering van de Holocaust. IsGeschiedenis mag kaarten weggeven voor deze bijzondere film.

win het spel pelgrimage
Meedoen kan tot 25 februari 2022

Hou je van wandelen, maar óók van een bordspel met een historisch tintje? Dan is het spel Pilgrimage iets voor jou. IsGeschiedenis mag vier exemplaren van dit spel weggeven

win kaarten zuiderzeemuseum
meedoen kan tot 5 januari 2022

Tot 1932 was de Zuiderzee een binnenzee in het noordelijk deel van Nederland die vanaf ongeveer het begin van de late middeleeuwen heeft bestaan. De oorspronkelijke oppervlakte was circa 5.900 km², maar met de voltooiing van de Afsluitdijk in 1932 werd de Zuiderzee gesplitst in twee afzonderlijke wateren. Sindsdien heet het afgesloten deel IJsselmeer (waarvan later het Markermeer werd afgesplitst) en het niet-afgesloten deel kreeg de naam Waddenzee. Later werden de Friese en Groninger wadden ook tot de Waddenzee gerekend.

historische kerstkaarten winnen
Meedoen kan tot 9 december 2021

Kerstkaarten versturen is voor velen één van de leukste kersttradities. Wil jij je kerstkaart van een historisch tintje voorzien? Maak dan kans op een pakket historische kerstkaarten!

bioscoopkaarten onoda
Meedoen kan tot 7 september 2021

Op 2 september 2021 gaat een film over Hiroo Onoda in première. De film Onoda, 10.000 nights in the jungle vertelt het verhaal van Hiroo Onoda, voor wie de Tweede Wereldoorlog veel langer duurde dan voor wie dan ook. Win kaarten voor de film!

win toegangskaarten museum het valkhof
Deze actie is voorbij

Jij hebt kans om als een van de eersten de aangrijpende tentoonstelling De Pest in Museum het Valkhof mte mogen bewonderen.

Pagina's