Winnen

win historische kerstkaarten
Meedoen kan tot 10 december 2020

Dat het versturen van kerstkaarten een hele oude traditie is, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. De eerste officiële kerstkaart werd in 1611 verzonden en toen in 1871 de Nederlandse posterijen de ‘briefkaart’ bedachten, opende dat de deur voor de grote massa. Sindsdien verzenden we elke kerst miljoenen kaartjes met een kerstwens aan elkaar.

Zilver: Meesterstukken van Delftse zilversmeden 1590-1800
Deze winactie loopt tot 16 augustus

Voor het eerst in 50 jaar presenteert Museum Prinsenhof Delft een overzicht van het mooiste wat op dat gebied in Delft is gemaakt. Wij mogen kaarten weggeven!

Rijzend Water
Deze winactie is gesloten

Het Scheepvaartmuseum toont t/m 12 oktober 2020 de tentoonstelling Rijzend Water van fotojournalist en filmmaker Kadir van Lohuizen. De tentoonstelling is een wake-up call en belicht de wereldwijde en onomkeerbare gevolgen van de stijgende zeespiegel. Het Scheepvaartmuseum geeft 3 x 2 vrijkaarten weg voor een museumbezoek.

Ondergronds
Een kleine geschiedenis van de wereld onder onze voeten

De Amerikaanse journalist en fotograaf Will Hunt schreef met Ondergronds een meeslepende en fascinerende geschiedenis van het ondergrondse leven en de diepgaande relatie van de mens met de wereld onder het aardoppervlak.

Maak nu kans op een proefabonnement op Geschiedenis Magazine!
Deze winactie is gesloten

Geschiedenis Magazine brengt de mooiste verhalen uit de wereldgeschiedenis. Boordevol boeiende verhalen over Prehistorie, Oudheid, Middeleeuwen, Gouden Eeuw, Eerste & Tweede Wereldoorlog en de Moderne Tijd.

In ieder nummer lees je talloze meeslepende en rijk geïllustreerde verhalen. Benieuwd? Geschiedenis Magazine geeft vijf proefabonnementen weg!

Maak kans voor jezelf of voor een vriend of familielid!

GM RMO 2020
Deze winactie is gesloten

Geschiedenis Magazine brengt de mooiste verhalen uit de wereldgeschiedenis. Boordevol boeiende verhalen over Prehistorie, Oudheid, Middeleeuwen, Gouden Eeuw, Eerste & Tweede Wereldoorlog en de Moderne Tijd.

In ieder nummer lees je talloze meeslepende en rijk geïllustreerde verhalen. Benieuwd? Geschiedenis Magazine geeft nu vijf proefabonnementen weg!

Wat moet je doen?

Vul voor 31 mei 2020 ons winactieformulier in onder vermelding van ‘RMO’. 

Winactie Slot Zuylen
Deze actie is gesloten

Deze zomer keert Slot Zuylen terug naar een dramatische gebeurtenis in de recente geschiedenis van het kasteel. 

Onthoofdingen in de Hofstad - Ronald Prud’homme van Reine
Deze winactie is gesloten

Johan van Oldenbarnevelt was de grondlegger van de Republiek der Verenigde Nederlanden. Tientallen jaren speelde hij een hoofdrol op het terrein van de Europese politiek. Zijn executie op 13 mei 1619 op het Binnenhof in Den Haag was een schokkende gebeurtenis.

Win een notitieboekje van Signedonline
Deze winactie is gesloten

Al in de middeleeuwen werden oude documenten hergebruikt, bijvoorbeeld om een omslag van een boek van te maken. En dat gebeurt nog steeds!

Win Cruijff! De gouden jaren
Deze winactie is gesloten

Op 6 december 1981 speelt Johan Cruijff met Ajax tegen Haarlem, maakt een onvergetelijke goal en wordt landskampioen met Ajax. Het seizoen daarna opnieuw. Ajax dankt hem af en hij haalt zijn gram met Feyenoord, wordt weer landskampioen en wint de beker; nog nooit vertoond in binnen- en buitenland.

Pagina's