Winnen

amalia van solms museum prinsenhof delft
Meedoen kan tot 30 november 2022

In Amalia. Ambitie met Allure treedt Amalia van Solms (1602-1675) uit de schaduw van haar man en plaatst Museum Prinsenhof Delft haar voor het eerst in de schijnwerpers.

het verhaal van rusland Orlando Figes
Deze actie loopt tot 5 september 2022

Wat is Rusland? Wie zijn de Russen? IsGeschiedenis mag drie exemplaren van het Verhaal van Rusland weggeven, waarin historicus Orlando Figes antwoord geeft op die vragen.

opera maduro
Deze actie is voorbij.

Van 1 t/m 7 september staat in het nieuwe Haagse theater Amare de meeslepende muziektheaterproductie Maduro over verzetsheld George Maduro. IsGeschiedenis mag kaarten verloten voor deze voorstelling

winactie festival oude muziek
Deze winactie is verlopen

Op 30 augustus speelt de Nederlandse Bachvereniging een bijzonder repetoire tijdens het Festival Oude Muziek. IsGeschiedenis mag kaarten weggeven voor dit optreden.

the real charlie chaplin
Meedoen kan tot 7 juli 2022

Decennialang was hij de beroemdste man op aarde, voor wie enorme mensenmassa’s op de been kwamen. Bij velen vooral bekend als de komiek die de iconische zwerver The Tramp op het witte doek tot leven bracht en daarmee voor altijd vereenzelvigd werd. Hij wordt geroemd als groot filmmaker van legendarische films als The Kid, Modern Times en The Great Dictator die nog altijd veel zeggingskracht hebben. Maar wie was de mens achter de geniale alleskunner Charlie Chaplin (1889-1977)?

leave no traces
Deze winactie loopt tot 23 mei 2022

IsGeschiedenis mag kaarten voor de film Leave no traces. Een film over een jongen die in het communistische Polen opeens staatsvijand nummer 1 wordt.

Kriebstein
Deze actie loopt tot 6 mei 2022

In samenwerking met Saksen Toerisme mag Isgeschiedenis een gratis 4-daagse kastelenvakantie in Saksen verloten. Lees hier hoe je mee kan doen!

kerstens lijst
Deze actie loopt tot 14 april 2022

IsGeschiedenis mag tien exemplaren van het boek Kerstens Lijst verloten! Vul het winactieformulier en wie weet staat dit boek over deze bijzondere man binnenkort bij jou in de kast.

Three Minutes – A lengthening
Deze actie loopt tot 4 april 2022

De film Three Minutes - A Lengthening is gemaakt van de enige bewegende beelden van de Joodse gemeenschap van een Pools dorpje uit 1938. Een unieke documentaire.

film wannsee konferenz
Meedoen kan tot 31 maart 2022

"Die Wannsee Konferenz" is een historisch drama naar de notulen en bronnen over de bijeenkomst die de aanzet gaf tot de uitvoering van de Holocaust. IsGeschiedenis mag kaarten weggeven voor deze bijzondere film.

Pagina's