Colofon

Ieder mens groeit op met het vertellen van en luisteren naar verhalen uit de geschiedenis die ook weer aan kinderen worden doorgeven. Deze verhalen geven betekenis aan het verleden, heden en de toekomst en bieden de mogelijkheid deze perioden te doorgronden. De actualiteit is namelijk de geschiedenis van morgen. IsGeschiedenis.nl is een website waarop deze actualiteit in historisch perspectief wordt geplaatst.

Ruim acht jaar geleden ging de website IsGeschiedenis.nl ‘de lucht in’. IsGeschiedenis.nl is ondertussen het grootste digitale geschiedenis magazine in Nederland. IsGeschiedenis.nl biedt naast dagelijks achtergronden bij het nieuws ook tal van andere geschiedenis informatie.

Waarom is geschiedenis interessant?

Omdat de actualiteit van vandaag de geschiedenis van morgen is. IsGeschiedenis.nl is een website waarop de actualiteit in historisch perspectief wordt geplaatst. Dagelijks verschijnen er artikelen op IsGeschiedenis.nl die nieuwswaarde hebben en achtergrond en/ of perspectief bieden voor de geïnteresseerde lezer. Door middel van een originele insteek, leuke anekdotes en mooie citaten worden de verhalen verteld die schuil gaan achter het nieuws.

Alle geschiedenis op IsGeschiedenis.nl

De website biedt voor ieder wat wils. Niet alleen de droge feiten, maar ook het historische kader waarin deze plaatsvonden. Van korte berichten tot zeer serieuze achtergrond artikelen.Van historische blunders tot de geschiedenis van vandaag.

Wie zijn wij?

IsGeschiedenis.nl is een uitgave van uitgeverij Virtùmedia. Uitgeverij Virtùmedia maakt tijdschriften en websites die zich richten op een hoger opgeleid publiek met een specifieke interesse. Naast tal van geschiedenis uitgaven (Ons Amsterdam, Geschiedenis magazine, Archeologie magazine, Archeologie Online) geven we ook bladen en websites ook over cultuur, natuur, yoga, outdoor, schrijven, overheid en nog veel meer uit. Meer informatie

Persoonsgegevens
Indien u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief kunnen uw persoonsgegevens gebruikt worden om u te informeren over aanbiedingen, relevante diensten en producten van Uitgeverij Virtùmedia. Zij zullen niet aan derden verkocht of weggegeven worden.

Informatie IsGeschiedenis.nl
De redactie van IsGeschiedenis.nl is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch informatie tegen die niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Wij zullen uw melding zo spoedig mogelijk behandelen en indien nodig actie ondernemen.
 

IsGeschiedenis is een website van Virtùmedia B.V.

Uitgever: Pepijn Dobbelaer
Hoofredactie: Daan Couwenbergh
Marketing: Miriam Dennebos
Sales: Albert van KuijkKlaartje Grol, Yvonne van Veenendaal
Webmaster: Dries Arnolds

Redactieadres
Isgeschiedenis.nl
Postbus 595
3700 AN Zeist
Nederland
Telefoon: 0(031)30-6920677
E-mail

Niets van deze website mag zonder toestemming van de uitgever gekopieerd en gebruikt worden op andere websites, drukwerk of andere media.

Persoonsgegevens
Uw persoonsgegevens kunnen gebruikt worden om u te informeren over aanbiedingen, relevante diensten en producten van de Virtùmedia. Zij zullen niet aan derden verkocht of weggegeven worden. Mocht u op deze aanbiedingen geen prijs stellen, stuur dan een briefkaart naar: Virtùmedia, o.v.v. Isgeschiedenis.nl, postbus 595 3700 AN Zeist