Colofon

Dagelijks historische achtergronden bij het nieuws

Ieder mens groeit op met verhalen over de geschiedenis en geeft die zelf ook weer door aan zijn of haar kinderen. Deze verhalen geven betekenis aan verleden, heden en toekomst. De actualiteit is immers de geschiedenis van morgen. IsGeschiedenis biedt dagelijks historische achtergronden bij het nieuws en zorgt zo voor een beter begrip van het heden. Daarnaast biedt IsGeschiedenis heel veel informatie over de personen en gebeurtenissen die de geschiedenis vormgaven én vermakelijke rubrieken als historische fouten in films, de achtergrond van onze uitdrukkingen en gezegden, historische recepten, en nog veel meer.

De grootste geschiedeniswebsite van Nederland & Vlaanderen

IsGeschiedenis ging in 2011 live en groeide in snel tempo uit tot de grootste geschiedeniswebsite van Nederland en Vlaanderen. IsGeschiedenis trekt meer dan 300.000 unieke bezoekers per maand. De doelgroep van IsGeschiedenis.nl bestaat uit goed opgeleide, nieuwsgierige nieuwsvolgers en cultureel en historisch geïnteresseerden die verder kijken dan de huidige nieuwsberichten op internet. Ze willen weten wat de achtergrond is van een nieuwsfeit, vragen zich af hoe ze bepaalde ontwikkelingen moeten plaatsen. Daarnaast wordt IsGeschiedenis regelmatig als bron gebruikt door geschiedenisleraren, studenten en scholieren.

Hulp nodig bij het vertellen van uw geschiedenisverhalen?

IsGeschiedenis helpt regelmatig archieven, uitgeverijen, musea en andere organisaties bij het vertellen van hun geschiedenisverhalen. Benieuwd wat IsGeschiedenis voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op met de redactie.

IsGeschiedenis is een website van Virtùmedia B.V. Virtùmedia maakt tijdschriften en websites die zich richten op een hoger opgeleid publiek met een specifieke interesse. Naast tal van geschiedenisuitgaven (Ons AmsterdamGeschiedenis magazineArcheologie magazine, Archeologie Online) geven we ook bladen en websites ook over cultuur, natuur, yoga, outdoor, schrijven, overheid en nog veel meer uit. Meer informatie

Persoonsgegevens

Indien u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief kunnen uw persoonsgegevens gebruikt worden om u te informeren over aanbiedingen, relevante diensten en producten van Uitgeverij Virtùmedia. Zij zullen niet aan derden verkocht of weggegeven worden.

Informatie IsGeschiedenis.nl

De redactie van IsGeschiedenis.nl is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch informatie tegen die niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Wij zullen uw melding zo spoedig mogelijk behandelen en indien nodig actie ondernemen.
 

Uitgever: Pepijn Dobbelaer
Redactie: Daan Couwenbergh 
Manager webredactie: Tamara van Dijk
Sales: Paul Revier 
Webmaster: Dries Arnolds

Redactieadres
Isgeschiedenis.nl
Postbus 595
3700 AN Zeist
Nederland
Telefoon: 0(031)30-6920677
E-mail

Niets van deze website mag zonder toestemming van de uitgever gekopieerd en gebruikt worden op andere websites, drukwerk of andere media.

Persoonsgegevens
Uw persoonsgegevens kunnen gebruikt worden om u te informeren over aanbiedingen, relevante diensten en producten van de Virtùmedia. Zij zullen niet aan derden verkocht of weggegeven worden. Mocht u op deze aanbiedingen geen prijs stellen, stuur dan een briefkaart naar: Virtùmedia, o.v.v. Isgeschiedenis.nl, postbus 595 3700 AN Zeist