Kortingsabonnement Geschiedenis Magazine

Michiel de Ruyter redt de Nederlandse Republiek

Lees alles over de opkomst en ondergang van eeuwenoude beschavingen, beleef de veldslagen die de geschiedenis veranderden en doe nieuwe ontdekkingen over de mannen (Karel de Grote, Willem van Oranje) en de vrouwen (Cleopatra, Maria van Bourgondië) die hun unieke stempel drukten op de geschiedenis.

Waarom Geschiedenis Magazine?

  • Meeslepende verhalen, prachtig geïllustreerd in kleur
  • Geschreven door de beste historici van Nederland en Vlaanderen
  • Over prehistorieOudheid, Middeleeuwen, Renaissance & Gouden Eeuw, WO I en WO II
  • Nieuwe ontdekkingen & verrassende invalshoeken
  • Met speciale aandacht voor de Nederlandse en Vlaamse geschiedenis

Geschiedenis Magazine verschijnt 8 x per jaar.

naar de aanbieding


Neem nu een abonnement en profiteer van de tijdelijke aanbieding!

Lees het eerste jaar Geschiedenis Magazine met een introductiekorting van meer dan 50%, zo heb je al een jaarabonnement (8 nrs) voor slechts €31,45 ipv € 72,95! 

Of kies een welkomstcadeau bij jouw jaarabonnement, vanaf slechts € 36,70:

  • Het verhaal van Napoleon spreekt nog altijd tot de verbeelding. ‘De kleine Napoleon – Biografie van een mythe’ door Johan Kuiper (t.w.v. € 12,99), werpt nieuw licht op het verhaal van de keizer – en op de manier waarop geschiedenis wordt geschreven. 

  • Volg een online lezing van de Vrije Academie met de VAthuis Voucher (t.w.v. € 15,-). Keuze uit méér dan 50 lezingen! Van Caravaggio, Picasso, Dali, Johannes Vermeer en Jan Steen, tot De verlichting, Japanse filosofie, De Kelten, Toetanchamon, en Alexander de Grote.

  • Lees alles over de geschiedenis én ondergang van de dinosaurus in ‘De laatste lente van de dinosauriërs’ (t.w.v. € 24,99) door Melanie During, dé rockster van de paleontologie. Geschreven vol enthousiasme en zonder moeilijke woorden, zodat wetenschap voor jong en oud toegankelijk is.

Abonnementen zijn ook cadeau te geven, deze lopen automatisch af.


 

*** Isgeschiedenis is partner van Geschiedenis Magazine ***

PROFITEER VAN DE SPECIALE AANBIEDING:

Cadeau-opties
Mijn gegevens
Gegevens ontvanger
Betaalwijze

Door deze bestelling te plaatsen verklaar je je akkoord met de voorwaarden.

Wij vinden privacy belangrijk. We gaan dan ook zorgvuldig met persoonsgegevens om. Lees er alles over in ons privacy-statement.

LET OP: Dit introductietarief geldt in Nederland en België, bij verzending naar andere landen worden verzendkosten in rekening gebracht. Neem contact op met klantenservice van Geschiedenis Magazine voor de actuele kosten.