playmobil luther

DOE MEE EN WIN EEN LUTHER PLAYMOBILE POPPETJE

Deze actie is verlopen

In samenwerking met het Duits Verkeersbureau mag IsGeschiedenis meer dan 50 Maarten Luther Playmobile poppetjes weggeven!

In 2017 vierden we dat Luther een van de grootste revoluties aller tijden in gang zette: de Reformatie. In 2017 was het 500 jaar geleden dat hij zijn 95 stellingen op de  deur van de Wittenbergse Slotkerk spijkerde.

We schenken graag nogmaals aandacht aan deze grote hervormer en geven maar liefst 50 Playmobile-poppetjes weg!

Luther wordt nog steeds herdacht. Er verschijnen nog altijd speelfilms en documentaires over hem en veel kunstenaars gebruiken Luther nog als inspiratiebron. De grote reformator blijkt tevens een verkoop-kanon. Het Playmobil-poppetje van Maarten Luther zelfs het best verkochte figuurtje aller tijden. Al meer dan 750.000 exemplaren werden er van verkocht, meer nog dan Star Wars-icoon Darth Vader.

Dus leuk voor op je bureau, nachtkastje, in je speelgoedkist of voor bij je Playmobile verzameling? Doe nu mee en maak kans op een van de 50 poppetjes!

Wat moet je doen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en vertel ons waarom jij dat poppetje wil hebben.

Doe mee!

Voorwaarden:

  • Insturen kan tot en met 14 februari 2018
  • Je mag maximaal één keer meedoen
  • Bij twijfel van echtheid (of onrecht) wordt de foto uitgesloten van deelname
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • De inzendingen kunnen worden gebruikt op social media van IsGeschiedenis en van de partner die de prijs ter beschikking stelt en op IsGeschiedenis.nl (altijd onder naamsvermelding van de inzender).