de laatste lente van de dinosauriers melanie during

Win een gesigneerde editie van het boek 'De laatste lente van de dinosauriërs'

Meedoen kan tot en met 4 oktober 2023

Triceratops, Tyrannosaurus en Brachiosaurus… We kennen ze allemaal, maar toch weten we alleen wat hun botten over hen vertellen. Wat zou een oermens hebben gedacht bij het vinden van een dinosaurusskelet? En waarom fascineert hun massale uitsterving ons zo?

Paleontoloog Melanie During neemt ons mee door de geschiedenis van de dinosauriërs en hun onderzoekers en schijnt nieuw licht op het uitsterven van de dino’s. Zij ontdekte zelfs het (bijna) precieze moment waarop dat gebeurde. Eén lentedag, 66 miljoen jaar geleden, veranderde de koers van het leven op aarde voorgoed. Van het allereerste besef dat er zoiets als een dinosaurus heeft bestaan tot de nieuwste ontdekkingen in de paleontologie: De laatste lente van de dinosauriërs is hét verhaal van de reuzen die ooit onze aarde bevolkten.

In samenwerking met uitgeverij Harper Collins mag IsGeschiedenis vijf gesigneerde exemplaren van dit boek weggeven. 

Hoe maak je kans?

Het enige dat je hoeft te doen is jouw gegevens achterlaten op het winactieformulier! Geef aan dat je meedoet met de winactie 'De laatste lente van de dinosauriërs'.

Doe mee 

Het gaat om een verloting. Een foto insturen is niet nodig. Bekijk de actievoorwaarden onderaan. Door mee te doen ga je akkoord met de voorwaarden. 

Voorwaarden

  • Deze actie loopt van 27 september tot en met 4 oktober 2023.
  • Vul op het formulier in dat je meedoet aan de winactie 'De laatste lente van de dinosauriërs'
  • Alleen goed ingevulde formulieren dingen mee. Het gaat om een verloting, een foto of antwoord is niet nodig.
  • Winnaars ontvangen bericht
  • Maximaal één inzending per persoon
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • Inzendingen mogen onder naamsvermelding worden gebruikt door IsGeschiedenis en de partner die de prijs verstrekt voor uitingen op sociale media en de website.
  • Door mee te doen aan de wedstrijd geef je IsGeschiedenis toestemming om je (email)adres met de verstrekker van de prijs te delen, zodat de prijs of prijzen verzonden kunnen worden.