Win een notitieboekje van Signedonline

Win een historisch notitieboekje

Deze winactie is gesloten

Al in de middeleeuwen werden oude documenten hergebruikt, bijvoorbeeld om een omslag van een boek van te maken. En dat gebeurt nog steeds!

Signed geeft notitieboekjes met misdrukken én oude landkaarten een tweede leven, door het mislukte omslag van de notitieboekjes te vervangen door kaarten uit oude, afgedankte stratenboeken en atlassen. Zo veranderen die ‘mislukte’ notitieboekjes in unieke exemplaren, met een historisch tintje. Ideaal voor een reisdagboek, of aantekeningen voor je eigen historische onderzoek!

In samenwerking met Signed mogen we vijf van deze notitieboekjes verloten. Vul het winformulier in onder vermelding van ‘historisch notitieboekje’ en wie weet schrijf jij je volgende historische werk in zo’n boekje!

Doe mee

Voorwaarden:

De winactie loopt tot 14 april 2019. Alleen correct ingevulde formulieren dingen mee. Een foto uploaden is bij deze actie niet nodig. De winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Inzendingen mogen worden gebruikt in berichtgeving van IsGeschiedenis, en op sociale media. Inschrijving voor de IsGeschiedenis nieuwsbrief is verplicht voor deelname.

Win een notitieboekje van Signedonline