the natural history of destruction

Win filmkaarten voor The Natural History of Destruction

Meedoen kan tot 2 mei 2023

Het grootste slachtoffer van oorlog, is vaak de burger. Soms gevangen tussen de strijdende partijen, maar soms ook als doelwit. De film The Natural History of Destruction gaat in op dat laatste. Want is het moreel juist om ook burgers in oorlog in te zetten?

The Natural History of Destruction, van de Oekraïense regisseur Sergei Loznitsa probeert die vraag te beantwoorden aan de hand van archiefmateriaal uit de Tweede Wereldoorlog. Een vraag die niet alleen in het verleden speelt, maar nog altijd van belang is, zoals tijdens de oorlog in Oekraïne. Voor de film heeft Loznitsa zich laten inspireren door het gelijknamige boek van W. G. Sebald. 

Bekijk hier een trailer

Loznitsa is bekend als een grootmeester van de archieffilm. De afgelopen jaren gingen onder meer The Event, The Trial, State Funeral en Babi Yar. Context in première op belangrijke festivals zoals Cannes en Venetië. Vele van zijn films zijn internationaal bekroond.

The Natural History of Destruction draait vanaf 4 mei in de Nederlandse bioscopen. IsGeschiedenis mag in samenwerking met Cinema Delicatessen kaarten weggeven voor deze bijzondere film. Er zijn vijf sets van twee kaarten ter beschikking. 

Wat moet je doen?

We verloten de kaarten. Je hoeft je dus alleen je naam en adresgegevens door te geven via ons winactieformulier. Een foto of tekst is niet nodig.

DOE MEE

Voorwaarden:

  • Deze actie loopt tot en met 2 mei 2023
  • Vul op het formulier in dat je meedoet aan de winactie History of Destruction.
  • Alleen goed ingevulde formulieren dingen mee. Het gaat om een verloting, een foto of antwoord is niet nodig.
  • Winnaars ontvangen bericht
  • Maximaal één inzending per persoon
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • Inzendingen mogen onder naamsvermelding worden gebruikt door IsGeschiedenis en de partner die de prijs verstrekt voor uitingen op sociale media en de website.
  • Door mee te doen aan de wedstrijd geef je IsGeschiedenis toestemming om je (email)adres met de verstrekker van de prijs te delen, zodat de prijs of prijzen verzonden kunnen worden.