Win Cruijff! De gouden jaren

Win het boek Cruijff! De gouden jaren

Deze winactie is gesloten

Op 6 december 1981 speelt Johan Cruijff met Ajax tegen Haarlem, maakt een onvergetelijke goal en wordt landskampioen met Ajax. Het seizoen daarna opnieuw. Ajax dankt hem af en hij haalt zijn gram met Feyenoord, wordt weer landskampioen en wint de beker; nog nooit vertoond in binnen- en buitenland.

Bert Hiddema kan als geen ander vertellen, bijna alsof Cruijff zelf aan het woord is. Zijn nauwe band met de moeder en de broer van Cruijff is voelbaar op elke pagina. Waan je dicht op de huid van Cruijff met deze warme, levendige en bij vlagen spannende biografie, die je voor geen goud wilt missen. IsGeschiedenis mag drie exemplaren van dit boek weggeven.

Wat moet je doen?

Vul voor 28 februari 2019 ons winactieformulier in onder vermelding van ‘Cruijff’. Vertel ons het moment waarop jij vindt dat Cruijff écht geschiedenis heeft geschreven!

DOE MEE

Bert Hiddema (1952) is romancier, thrillerauteur, publicist en biograaf. Tijdens zijn studie psychologie werkte hij in een bar waar een nog onbekende Jopie Cruijff regelmatig kwam. In 2017 verscheen de bestseller Cruiff, de jonge jaren en in 2018 Cruijff, de magere jaren. Met De gouden jaren is zijn drieluik af.

Voorwaarden:

De winactie loopt van 19 februari tot 28 februari 2019 De winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Inzendingen mogen worden gebruikt in berichtgeving van IsGeschiedenis, en op sociale media. Inschrijving voor de IsGeschiedenis nieuwsbrief is verplicht voor deelname.