waanwijze lasterbende

Win het boek Waanwijze Lasterbende

Deze winactie is gesloten

Het nieuwe boek Waanwijze lasterbende draait om ruzies tussen zeventiende-eeuwse denkers. Ruzies over bijvoorbeeld wichelroedes, minuscule ‛dierkens’, en planeten, die laten zien wat geleerden bezighield, en hoe ze al kijvend samen de wetenschap vormgaven.

waanwijze lasterbendeBijvoorbeeld de ruzie die Pieter Rabus met zijn collega's had omtrent de wichelroede-praktijken van zijn vrouw. Die bedacht namelijk dat zoethout en goud op elkaar aangetrokken werden. Dat betekende dat je met zoethout op zoek kan gaan naar goud. Maar klopte dat wel?

IsGeschiedenis mag 10 exemplaren van het boek weggeven! Meld je aan voor de nieuwsbrief en vertel ons via het wedstrijdformulier waarom jij dit boek graag wil winnen!

Doe mee! 

VOORWAARDEN:

Deze actie loopt vanaf 25 oktober tot en met 8 november. Alleen volledig en correct ingevulde winformulieren doen mee. Een winnaar wordt random gekozen. Over de uitkomst kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen mogen worden gebruikt door IsGeschiedenis en de samenwerkende partner in hun marketinguitingen. Een foto is niet noodzakelijk.