win het spel pelgrimage

Win het bordspel ’Pelgrimage’

Meedoen kan tot 25 februari 2022

Hou je van wandelen, maar óók van een bordspel met een historisch tintje? Dan is het spel Pilgrimage iets voor jou. Met dit spel kun je namelijk een echte pelgrimage doen, maar dan op het spelbord!

Met Pelgrimage leg je je eigen route af over het spelbord naar de twintig mooiste bedevaartsoorden van Europa. Maar, zo’n tocht gaat niet over rozen. Er kan onderweg van alles gebeuren…

Tijdens het spel kruip je in de huid van een personage dat op pelgrimstocht gaat. Te voet, te paard, of op de fiets. Het doel? Zo veel mogelijk bedevaartsoorden bezoeken, historische relikwieën te verzamelen en op die manier punten verdienen. Maar pas op, want je medespelers willen dat ook en doen er alles aan om jou dwars te zitten.   

Pilgrimage is een verrassend spel, makkelijk onder de knie te krijgen en elke keer weer helemaal anders. Het begint al met welk personage je bent. Ieder poppetje heeft andere voor- en nadelen op het speelbord. Die verschillende eigenschappen kun je tactisch inzetten, maar geluk speelt ook een grote rol. Dat maakt elke keer dat je speelt weer heel anders dan de vorige keer. Aanrader!

IsGeschiedenis mag 4 expemplaren van dit spel verloten! 

Wat moet je doen?

Vul het wedstrijdformulier via de knop hieronder in. Vermeld duidelijk dat je meedoet met de winactie ‘Pelgrimage’. Onder alle inzenders verloten we vier exemplaren. 

Doe mee

Voorwaarden:

  • Deze actie loopt van 11 februari 2022 tot 25 februari 2022
  • Vul op het formulier in dat je meedoet aan de winactie Pelgrimage.
  • Alleen goed ingevulde formulieren dingen mee.
  • Winnaars ontvangen bericht
  • Maximaal één inzending per persoon
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • Inzendingen mogen onder naamsvermelding worden gebruikt door IsGeschiedenis en de partner die de prijs verstrekt voor uitingen op sociale media en de website.
  • Door mee te doen aan de wedstrijd geef je IsGeschiedenis toestemming om je (email)adres met de verstrekker van de prijs te delen, zodat de prijs of prijzen verzonden kunnen worden.