Winactie Slot Zuylen

Win kaarten voor Cold case Slot Zuylen

Deze actie is gesloten

Deze zomer keert Slot Zuylen terug naar een dramatische gebeurtenis in de recente geschiedenis van het kasteel. 

In het holst van de nacht, in september 1977, is bijna de gehele wapencollectie van de vroegere adellijke bewoners gestolen – met behulp van een...? De dader of daders zijn nooit gepakt… Tijdens de themarondleiding Cold Case Slot Zuylen. Nieuw licht op een oude wapenroof (t/m 15 september 2019), vertellen de gidsen van Slot Zuylen het volledige verhaal van deze onopgeloste wapenroof. Hoe heeft de diefstal kunnen gebeuren? Wat heeft er precies plaatsgevonden? En bovenal: zullen de gestolen wapens weer worden teruggevonden? Jong en oud zijn welkom voor een spannende tour op de crime scene, de plek van het misdrijf.

IsGeschiedenis geeft 2x twee kaarten weg voor de spannende rondleiding! Beantwoord de volgende vraag en win: Met welk vervoersmiddel zijn de gestolen wapens van Slot Zuylen meegenomen? 

Wat moet je doen?

Vul voor 24 juni 2019 ons winactieformulier in onder vermelding van ‘Slot Zuylen’ en natuurlijk je antwoord!

DOE MEE

VOORWAARDEN:
De winactie loopt van 17 juni tot 24 juni 2019 De winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Inzendingen mogen worden gebruikt in berichtgeving van IsGeschiedenis, en op sociale media. Inschrijving voor de IsGeschiedenis nieuwsbrief is verplicht voor deelname.