film godland gratis bioscoopkaarten

Win kaarten voor de film Godland

Meedoen kan tot en met 13 februari 2023

Vanaf 16 februari 2023 draait de film Godland in de bioscopen. Deze film van regisseur Hlynur Pálmason, gaat over een Deense priester die eind negentiende eeuw op reis wordt gestuurd om een kerk te bouwen op het woeste IJsland. Daar stuit hij op een onbekende wereld die hem voor vele uitdagingen stelt.

De film is gebaseerd op de oudste foto’s die van IJsland die tot nu toe bekend zijn. Ook die beelden werden in werkelijkheid door een priester gemaakt.

Aan het eind van de negentiende eeuw is het ruige IJsland nog een Deense kolonie. De film volgt de jonge priester Lucas, die op een afgelegen deel van het eiland moet toezien op de bouw van een nieuwe kerk en tegelijk de parochianen op de foto moet zetten. Maar het zuiden van IJsland is een totaal andere wereld voor de jonge priester, die dan ook nog eens het vertrouwen van de IJslanders moet zien te winnen. Een grote uitdaging, waarbij de overtuiging en normen en waarden van de jonge priester flink op de proef worden gesteld.

Bekijk hier een trailer

IsGeschiedenis mag tien sets van twee kaarten weggeven voor deze film. Zo maak je kans:

We verloten de kaarten. Je hoeft je dus alleen je naam en adresgegevens door te geven via ons winactieformulier. Een foto of tekst is niet nodig.

doe mee

 Voorwaarden:

  • Deze actie loopt tot en met 13 september 2023
  • Vul op het formulier in dat je meedoet aan de winactie Godland.
  • Alleen goed ingevulde formulieren dingen mee. Het gaat om een verloting, een foto of antwoord is niet nodig.
  • Winnaars ontvangen bericht
  • Maximaal één inzending per persoon
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • Inzendingen mogen onder naamsvermelding worden gebruikt door IsGeschiedenis en de partner die de prijs verstrekt voor uitingen op sociale media en de website.
  • Door mee te doen aan de wedstrijd geef je IsGeschiedenis toestemming om je (email)adres met de verstrekker van de prijs te delen, zodat de prijs of prijzen verzonden kunnen worden.