gratis bioscoopkaarten los colonos

Win kaarten voor de film Los Colonos

Meedoen kan tot en met 29 januari 2024

Onlangs ging de film Los Colonos van regisseur Felipe Gálvez in premiere. Een spannende Chileense western die diep graaft in het koloniale verleden van het land en een pijnlijke geschiedenis aankaart die voor velen tot op de dag van vandaag nog onbekend is. IsGeschiedenis mag kaarten voor deze film weggeven!

Tierra del Fuego, 1901. In het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika schakelt een tirannieke Chileense landeigenaar drie mannen in – een huurling uit Texas, een officier uit het Britse leger en een Chileense gids van gemengd ras – om samen op expeditie te gaan en de grenzen van zijn land af te bakenen: een doorgang voor zijn kuddes schapen naar de Atlantische Oceaan zou een nieuwe handelsroute openen. Onderlinge spanningen lopen hoog op wanneer de ware aard van de reis, het verdrijven en vermoorden van de ‘indígenas’, naar boven komt. Het duurt niet lang voordat de expeditie omslaat naar een gewelddadige klopjacht.

Bekijk hier een trailer

De film was vorig jaar te zien in Cannes en door Chili verkozen tot hun officiële Oscarinzending. IsGeschiedenis mag in samenwerking met ImagineFilm zes sets van twee kaarten weggeven voor deze film. Nieuwsgierig geworden? Doe dan snel mee! 

Doe mee

We verloten de kaarten. Je hoeft je dus alleen je naam en adresgegevens door te geven via ons winactieformulier. Een foto of tekst is niet nodig.

Voorwaarden:

  • Deze actie loopt tot en met 29 januari 2024
  • Vul op het formulier in dat je meedoet aan de winactie Los Colonos.
  • Alleen goed ingevulde formulieren dingen mee. Het gaat om een verloting, een foto of antwoord is niet nodig.
  • Winnaars ontvangen bericht
  • Maximaal één inzending per persoon
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • Inzendingen mogen onder naamsvermelding worden gebruikt door IsGeschiedenis en de partner die de prijs verstrekt voor uitingen op sociale media en de website.
  • Door mee te doen aan de wedstrijd geef je IsGeschiedenis toestemming om je (email)adres met de verstrekker van de prijs te delen, zodat de prijs of prijzen verzonden kunnen worden.