opera maduro

Win kaarten voor de opera “Maduro”

Deze actie is voorbij.

Van 1 t/m 7 september staat in het nieuwe Haagse theater Amare de meeslepende muziektheaterproductie Maduro over verzetsheld George Maduro, zijn tragische liefdesgeschiedenis en het ontstaan van Madurodam. Alexander de Jong, Doris Baaten en Marlies Ruigrok vertolken hoofdrollen in de groots opgezette productie met meer dan honderd zangers en de musici van het Residentie Orkest.

In de nieuwe muziektheaterproductie Maduro wordt het verhaal van de jonge oorlogsheld George Maduro, zijn leven, zijn ongelukkige liefde, zijn heldendom en zijn tragische dood, verweven met het verhaal over het ontstaan van Madurodam, het monument waarmee we hem nog altijd herdenken. Maduro is een productie van Amare en het Residentie Orkest in samenwerking met Kwekers in de kunst, De Dutch Don’t Dance Division en Rabarber.

Meer weten over de voorstelling? Op de website van Amare vind je meer informatie. 

IsGeschiedenis mag in samenwerking met The Publicity Company kaarten weggeven voor deze bijzondere voorstelling. We mogen vijf sets van twee kaarten weggeven.

Wat moet je doen?

We mogen vijf sets van twee kaarten verloten. De actie is voorbij. Meedoen is niet meer mogelijk

Voorwaarden:

  • Vul op het formulier in dat je meedoet aan de winactie Maduro
  • Alleen goed ingevulde formulieren dingen mee. Het gaat om een verloting, een foto of antwoord is niet nodig.
  • Winnaars ontvangen bericht
  • Maximaal één inzending per persoon
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • Inzendingen mogen onder naamsvermelding worden gebruikt door IsGeschiedenis en de partner die de prijs verstrekt voor uitingen op sociale media en de website.
  • Door mee te doen aan de wedstrijd geef je IsGeschiedenis toestemming om je (email)adres met de verstrekker van de prijs te delen, zodat de prijs of prijzen verzonden kunnen worden.