the real charlie chaplin

Win kaarten voor The Real Charlie Chaplin

Meedoen kan tot 7 juli 2022

Decennialang was hij de beroemdste man op aarde, voor wie enorme mensenmassa’s op de been kwamen. Bij velen vooral bekend als de komiek die de iconische zwerver The Tramp op het witte doek tot leven bracht en daarmee voor altijd vereenzelvigd werd. Hij wordt geroemd als groot filmmaker van legendarische films als The Kid, Modern Times en The Great Dictator die nog altijd veel zeggingskracht hebben. Maar wie was de mens achter de geniale alleskunner Charlie Chaplin (1889-1977)?

Aan de hand van geënsceneerde beelden met nieuw ontdekte, authentieke audio-opnames van onder meer een interview van Chaplin met Life Magazine in 1966 en Chaplin’s persoonlijke archiefmateriaal, wordt Chaplin’s razendsnelle opkomst vanuit de sloppenwijken van Victoriaans Londen naar de hoogten van het supersterrendom in Hollywood geconstrueerd. Tot het moment dat hij op schandalige wijze uit de gratie viel en zijn gloriejaren in een heel ander daglicht kwamen te staan. Na intensieve bemoeienis van Amerikaanse overheidsinstanties die hem betichtten van communistische denkbeelden, moest hij zelfs de VS verlaten.

Bekijk hier een trailer

The Real Charlie Chaplin draait vanaf 7 juli in de bioscoop. Kijk hier voor meer info, alle bioscopen en speciale vertoningen.

IsGeschiedenis mag in samenwerking met filmdistributeur Imagine 3x2 kaarten weggeven. 

DOE MEE

Het gaat om een verloting, een foto of antwoord is niet nodig. Bekijk de actievoorwaarden onderaan. Door mee te doen, ga je akkoord met de actievoorwaarden.

Voorwaarden

  • Deze actie loopt tot 7 juli 2022
  • Vul op het formulier in dat je meedoet aan de winactie The Real Charlie Chaplin
  • Alleen goed ingevulde formulieren dingen mee. Het gaat om een verloting, een foto of antwoord is niet nodig.
  • Winnaars ontvangen bericht
  • Maximaal één inzending per persoon
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • Inzendingen mogen onder naamsvermelding worden gebruikt door IsGeschiedenis en de partner die de prijs verstrekt voor uitingen op sociale media en de website.
  • Door mee te doen aan de wedstrijd geef je IsGeschiedenis toestemming om je (email)adres met de verstrekker van de prijs te delen, zodat de prijs of prijzen verzonden kunnen worden.