Rijzend Water

Winactie Het Scheepvaartmuseum

Deze winactie is gesloten

Het Scheepvaartmuseum toont t/m 12 oktober 2020 de tentoonstelling Rijzend Water van fotojournalist en filmmaker Kadir van Lohuizen. De tentoonstelling is een wake-up call en belicht de wereldwijde en onomkeerbare gevolgen van de stijgende zeespiegel. Het Scheepvaartmuseum geeft 3 x 2 vrijkaarten weg voor een museumbezoek.

Van Lohuizen reisde naar Groenland, Miami, New York, Kiribati, Marshall islands, Fiji, Jakarta, Bangladesh, Papua Nieuw Guinea, Panama, het Verenigd Koninkrijk en Nederland om de impact van de waterstijging te onderzoeken en in beeld te brengen. Kadir van Lohuizen sprak met zowel beleidsmakers als de bevolking om verschillende perspectieven op de klimaatcrisis te belichten.

De tentoonstelling toont de menselijke verhalen achter de ontluisterende statistieken en schetst een confronterend beeld van een nabije toekomst. 

(Let op: reserveer voorafgaand aan je bezoek een entreekaart met datum en starttijd (met vrijkaart is dat een 0 euro ticket) op de website).

Wat moet je doen?
Vul voor 15 augustus 2020 het winactieformulier in onder vermelding van 'het Scheepvaartmuseum'. 

Doe mee!

Algemene voorwaarden
De winactie loopt tot 15 augustus 2020. De winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Inzendingen mogen  worden gebruikt in berichtgeving Geschiedenis Magazine, en op sociale media. Inschrijving voor de IsGeschiedenis nieuwsbrief is verplicht voor deelname.