Donkervoort auto's

Donkervoort sportauto - de geschiedenis van de auto

Geniet van het leven, geniet van een Donkervoort sportauto. Bij kennismaking met deze ultieme sportwagen ervaart u het pure rijplezier. U voelt de wind, kracht en technologie van dit Nederlandse automerk en proeft de vrijheid. Donkervoort onderscheidt zich met zijn auto's door de aantrekkelijke styling, het hoge vermogen, lage gewicht en de optimale wegligging. Heeft u het geluk te beschikken over een Donkervoort sportauto en wilt u specifieke onderdelen voor uw pareltje bestellen? Dan bent u voordelig uit bij Auto-onderdelen24.nl. U vindt hier de grootste voorraad en de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

Sportiviteit, kwaliteit en design komen samen in een Donkervoort sportauto

Donkervoort is een speciaal automerk. De geschiedenis gaat terug tot 1978, toen in Tienhoven de eerste sportwagen gemaakt werd. Joop Donkervoort geldt als de oprichter van het bedrijf. Met als motto ?vorm volgt functie? gaan sportiviteit, design en kwaliteit harmonieus samen in een Donkervoort sportwagen. Donkervoort is een voertuig voor de liefhebber met oog voor de tail, voor de purist die wil genieten van het rijden en racen in een dynamische sportauto. De sportwagens worden zorgvuldig met de hand gemaakt, met gebruikmaking van hoge kwaliteit materialen. De keuze voor de kleuren en interieur is zeer flexibel. U krijgt een auto op maat, afgestemd op uw wensen en eisen en passend bij uw persoonlijkheid. Het continue streven naar perfectie maakt een Donkervoort sportauto tot een sublieme race-car.

Een ultralichte sportwagen met een fantastische wegligging

Het gebruik van carbon en aluminium zorgt ervoor dat de Donkervoort sportauto ultralicht is. De fantastische wegligging is voor een groot deel aan het van aluminium gemaakte stijve chassis te danken. Een Donkervoort is verkrijgbaar in de varianten sport, race en touring. Met het racemodel kan aan speciale races worden meegedaan. De motor heeft 220 pk vermogen, binnen 5 seconden wordt een snelheid van 0 naar 100 km/u bereikt. Donkervoort maakt gebruik van Audi-motoren. De succesvolle D8 GTO-serie geldt als de ultieme sportauto, gemaakt voor de ware liefhebber.

Vind de juiste Donkervoort-onderdelen bij ReservedelenStore.nl

Een Donkervoort is een auto met een bijzondere constructie en specifieke onderdelen. Het vinden van de juiste onderdelen bij een schade, defect of noodzakelijke vervanging door slijtage, is niet altijd even eenvoudig. Dat probleem wordt door www.auto-onderdelen24.nl uit de wereld geholpen. Als toonaangevende online shop voor auto-onderdelen bieden wij een breed assortiment aan allerhande onderdelen. Van remschijven, koplampen, bumpers en banden tot oliefilters, waterpompen, bougies en aandrijfriemen. Met meer dan 500.000 onderdelen op voorraad, kunnen wij het benodigde onderdeel voor uw Donkervoort snel en voordelig bezorgen, aangezien wij rechtstreeks uit het magazijn leveren.

Eenvoudig en snel zoeken naar het beste en juiste auto-onderdeel

Met auto-onderdelen bestellen bij Auto-onderdelen24.nl, kiest u voor kwaliteit, vakmanschap, service en voordeel. Het vinden van het juiste onderdeel is zeer eenvoudig. U kunt zoeken op autofabrikant, model of type, of gewoon uw kenteken in het zoekveld op de website typen en de beschikbare onderdelen verschijnen direct op het scherm. Afrekenen kan in een beveiligde betaalomgeving. U bespaart niet alleen op uw onderdelen, maar ook op de verzendkosten. Vanaf een aankoopbedrag van EUR 300 worden uw artikelen gratis verzonden. U heeft tevens het recht om deze binnen 14 dagen te retourneren mocht er iets niet in orde zijn of sprake zijn van een foutieve order. Wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar. Vul het contactformulier in op onze website, stuur ons een e-mail of bel ons gewoon even op. Wij helpen u graag aan de beste onderdelen voor uw auto tegen een gunstige prijs.

Afbeelding:
commons.wikimedia.org, door Donkervoort Automobielen B.V.

Partners: 

Landen: 

Tijdperken: 

Lees Archeologie Magazine

Ga mee op ontdekkingstocht naar archeologische vindplaatsen in binnen- en buitenland!

Ontdek Geschiedenis Magazine!

75 jaar atoombom

Van 25 september 2020 t/m 17 januari 2021 toont Japanmuseum SieboldHuis de tentoonstelling ‘De bom. 75 jaar na Hiroshima en Nagasaki’. Wat zijn de gevolgen van de atoombom op de mensen en de omgeving?

Lees Archeologie Magazine

Lees het  komende nummer van Archeologie Magazine. Neem vóór vrijdag 19 februari 16:00 u. een abonnement.

Iedere maand meeslepende en prachtig geïllusteerde verhalen over de de geschiedenis van Amsterdam.

Lees Archeologie Magazine

Lees de special in het komende nummer van Archeologie Magazine. Neem vóór vrijdag 19 februari 16:00 u. een abonnement.