In 2013 trad prinses Beatrix af. Ze bereikte in datzelfde jaar de 75-jarige leeftijd.

Unieke bewaarspecial 'Onze Beatrix'

Op 31 januari 2013 wordt koningin Beatrix 75 jaar. Om dit te vieren verschijnt begin januari ‘Onze Beatrix’, een special van Plus Magazine. In deze bijzondere uitgave staat het leven van onze vorstin centraal.

Het tijdschrift is rijkelijk geïllustreerd met prachtige foto's. De Beatrix-special is een uitgave van SPN en is tot stand gekomen in samenwerking met het Nationaal Archief en Spaarnestad Photo. Vanaf 3 januari 2013 start de losse verkoop van deze ruim 100 paginadikke bewaareditie. ‘Onze Beatrix’ verschijnt op 22 december als pakket met Plus Magazine.

Persoonlijke relaties en gedenkwaardige momenten

Rode draad in ‘Onze Beatrix’ zijn bijzondere gebeurtenissen en personen in het leven van de koningin. Onder andere haar deels in Canada doorgebrachte kinderjaren, de relatie met haar ouders en de warme vriendschap met Nelson Mandela passeren de revue. Daarnaast komen aangrijpende momenten uit het persoonlijke en het officiële leven van koningin Beatrix aan bod, waaronder de vuurwerkramp in Enschede en het afscheid van Claus. En natuurlijk is er ook uitgebreid aandacht voor Beatrix als mens, haar rol als mater familias en hardwerkende monarch. Het magazine is overvloedig voorzien van zorgvuldig geselecteerd beeldmateriaal. De foto’s geven een soms onbekend, maar vooral menselijk beeld van koningin Beatrix.

Rubrieken: 

Partners: 

Personen: 

Ga mee op ontdekkingstocht naar archeologische vindplaatsen in binnen- en buitenland!

Lees het aankomende nummer van Geschiedenis Magazine. Neem vóór donderdag 1 september 23:59 u. een abonnement.

Lees het aankomende nummer van Geschiedenis Magazine. Neem vóór donderdag 1 september 23:59 u. een abonnement.

Ontdek Geschiedenis Magazine!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief. Het is gratis!

Lees het aankomende nummer van Geschiedenis Magazine. Neem vóór donderdag 1 september 23:59 u. een abonnement.