Geen afbeelding beschikbaar

Geschiedenis van IsGeschiedenis.nl

Op 12 mei 2011 ging de website Isgeschiedenis.nlde lucht in’. Isgeschiedenis.nl is de grootste website op het gebied van geschiedenis in binnen en buitenland. Je leest er alles over de historie. Van de Tweede Wereldoorlog, het imperialisme, de middeleeuwen, de verlichting, de oudheid, de renaissance, de Nederlandse politiek tot aan het Amerikaanse buitenlandse beleid.

Waarom is Isgeschiedenis.nl interessant? Omdat de actualiteit de geschiedenis van morgen is. Isgeschiedenis.nl is een website waarop de actualiteit in historisch perspectief wordt geplaatst. Dagelijks verschijnen er artikelen op Isgeschiedenis.nl die nieuwswaarde hebben en achtergrond en/ of perspectief bieden voor de geïnteresseerde lezer. Door middel van een originele insteek, leuke anekdotes en mooie citaten worden de verhalen verteld die schuil gaan achter het nieuws.

Alle geschiedenis op Isgeschiedenis.nl

De website biedt voor ieder wat wils. Begin 2012 heeft Isgeschiedenis.nl een nieuw jasje gekregen en is het gebruiksvriendelijker voor onze lezer geworden. Ga je toevallig deze vakantie op reis naar Frankrijk? Kijk dan even op de landenpagina om alles te weten te komen over je vakantiebestemming. Wil je weten wie de 44 mannen waren die Obama voorgingen als president met het oog op de Amerikaanse verkiezingen van komende november? Kijk dan snel bij de rubriek over de Amerikaanse President.

Ideeën voor je werkstuk?

Schrijf jij een werkstuk over de Eerste Wereldoorlog, de VOC, het communisme of over de romeinen? Kijk ook dan op Isgeschiedenis.nl. Inmiddels hebben wij meer dan 1500 historische verhalen en dat aantal groeit iedere dag. Dus lees de mooie historische verhalen over Napoleon, Marie-Antoinette, Willem van Oranje, Alexander de Grote en Jeanne D’Arc en de vele andere historische onderwerpen op Isgeschiedenis.nl

De magie van Stonehenge

Lees het komende nummer van Geschiedenis Magazine. Neem vóór donderdag 3 oktober 23:59 u. een abonnement.

Ga mee op ontdekkingstocht naar archeologische vindplaatsen in binnen- en buitenland!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief. 

Special: Echt nep / maand van de geschiedenis

Lees het komende nummer van Geschiedenis Magazine. Neem vóór donderdag 3 oktober 23:59 u. een abonnement.

De ‘Great White Fleet’: Amerikaans spierballenvertoon

Lees het komende nummer van Geschiedenis Magazine. Neem vóór donderdag 3 oktober 23:59 u. een abonnement.

Covers OA

Iedere maand meeslepende en prachtig geïllusteerde verhalen over de geschiedenis van Amsterdam.