win toegangskaarten museum het valkhof

Win kaartjes voor tentoonstelling ‘De Pest’

Deze actie is voorbij

Een paar dagen geleden schreven we er al over, de nieuwste tentoonstelling in Museum het Valkhof, De Pest. Nu heb jij de kans om als een van de eersten deze aangrijpende tentoonstelling te mogen bewonderen. Doe mee aan de winactie en ervaar straks in Nijmegen hoe deze verwoestende ziekte zijn sporen heeft nagelaten in onze samenleving en kunst.

De tentoonstelling toont een mooie combinatie van indrukwekkende werken van oude meesters en reflecterende hedendaagse kunst. Voel de donkere tijden van toen. Ook zet het aan tot nadenken over de huidige coronacrisis. Tentoonstelling De Pest is te zien direct na de heropening tot in ieder geval juni. Voor exacte data kun je terecht op de website van Museum Het Valkhof.

We mogen 3x 2 kaarten weggeven. Meedoen met de winactie? Klik dan snel op onderstaande knop en wie weet win jij deze mooie prijs!

Doe mee

Voorwaarden:

  • Vul op het formulier in dat je meedoet aan de winactie Tentoonstelling De Pest. Alleen goed ingevulde formulieren dingen mee.
  • Winnaars ontvangen bericht
  • Maximaal één inzending per persoon
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • Inzendingen mogen onder naamsvermelding worden gebruikt door IsGeschiedenis en de partner die de prijs verstrekt voor uitingen op sociale media en de website.
  • Door mee te doen aan de wedstrijd geef je IsGeschiedenis toestemming om je (email)adres met de verstrekker van de prijs te delen, zodat de prijs of prijzen verzonden kunnen worden.