Win het stripboek 'De dans van de gezanten'

Over de betekenis van de vredesonderhandelingen voor de stad Utrecht is weinig algemeen bekend. Utrechts stripgenootschap De Inktpot wil daar met een stripserie -een klein beetje- verandering in brengen. Verschillende Utrechtse tekenaars verbeelden de kleine en de grote verhalen rond de vredesonderhandelingen in 1713. IsGeschiedenis geeft 10 exemplaren van deze strip weg!

Voordat je deze prachtige strip in de wacht kunt slepen, moet je natuurlijk wel iets doen.

Om de website IsGeschiedenis.nl voor jou zo aangenaam en interessant mogelijk te houden, hebben wij de website vernieuwd en verbeterd. Want (Is)Geschiedenis leeft! Benieuwd? Bekijk dan bijvoorbeeld onze landenpagina en het personenoverzicht

We zijn nieuwsgierig wat je van de website en de veranderingen vindt en willen graag jouw mening horen over onze website. 

Strip Vrede van UtrechtAan jullie reacties verbinden wij vanzelfsprekend deze mooie prijs: het stripboek over de Vrede van Utrecht De dans van de gezanten.

Hoe doe je mee? Stuur ons een e-mail of een bericht via het contactformulier met jouw mening over IsGeschiedenis.nl.

De strips werden speciaal gemaakt voor Vrede van Utrecht, in samenwerking met Het Utrechts Archief voor de historische accuratesse. Tot de opening van de herdenking op 11 april 2013 verschijnt er eens in de twee à drie weken een nieuwe aflevering van de serie op de website van de Vrede van Utrecht.

Op IsGeschiedenis.nl verschijnt tegelijk met iedere publicatie van een nieuwe strip-aflevering een makkelijk toegankelijk historisch artikel over het thema van de strip. Bekijk de artikelen. 

Doe mee en maak in het kader van de naderende herdenking van de Vrede van Utrecht kans op één van de tien stripboeken: De dans van de gezanten. Stuur ons een e-mail of een bericht via het contactformulier met jouw mening over IsGeschiedenis.nl en wie weet ontvang jij deze strip! 

Deze strip is natuurlijk ook gewoon te bestellen. Interesse? Klik dan hier. 

Rubrieken: 

Partners: 

Landen: 

Tijdperken: 

Nieuw-Guinea, 1942: de bloedige strijd om de Kokoda-trail

Lees het komende nummer van Geschiedenis Magazine. Neem vóór donderdag 16 mei 23:59 u. een abonnement.

Jan van Schaffelaar

Lees het komende nummer van Geschiedenis Magazine. Neem vóór donderdag 16 mei 23:59 u. een abonnement.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief. 

Olympias, moeder van Alexander de Grote

Lees het komende nummer van Geschiedenis Magazine. Neem vóór donderdag 16 mei 23:59 u. een abonnement.

Ga mee op ontdekkingstocht naar archeologische vindplaatsen in binnen- en buitenland!

Geschiedenis Magazine 4

Het komende nummer van Geschiedenis Magazine verschijnt omstreeks 30 mei. Neem vóór donderdag 16 mei 23:59 u. een abonnement om dit nummer zonder verzendkosten te ontvangen.